Acné therapie

Ervaar je problemen met acné? Heb je al diverse methoden geprobeerd om er van af te komen? Bij Beauty by Masy kun je rekenen op onze professionele expertise om je te begeleiden naar een helderdere en gezondere huid. Samen stellen we een behandelplan op dat volledig is afgestemd op jouw specifieke behoeften en huidtype. Als geregistreerde acné specialiste bij ANBOS worden de meeste acné behandelingen vergoed.Daarom is het belangrijk om bij je zorgverzekering te controleren of je in aanmerking komt.

Oorzaken acné

Acné is een veelvoorkomend huidprobleem waarbij de poriën van de huid verstopt raken door talg, dode huidcellen en bacteriën. Bij acné zijn de talgklieren in de huid overactief, waardoor er meer vet wordt geproduceerd, wat resulteert in een vette huid. Deze overmatige talgproductie is de voornaamste factor die acné veroorzaakt, dit leidt tot bijvoorbeeld puistjes, mee-eters en soms zelfs pijnlijke cysten. Hormonale veranderingen, zoals een toename van testosteron, kunnen ook bijdragen aan het ontstaan van acné door de stimulering van de talgklieren. Daarnaast kunnen stress, slechte voeding, medicatie en het gebruik van cosmetica ook huidproblemen verergeren. Een behandeling is dus zeker zinvol. Bovendien bestaat de kans dat wanneer je geen acné behandeling(en) ondergaat, je blijvende schade, zoals littekens, aan je huid hebt.

Meer informatie over de acné behandeling

Wil je meer informatie over acné behandelingen bij Beauty by Masy? Neem dan gerust contact op of maak een afspraak voor een intakegesprek.

Boek nu